2014. március 2., vasárnap

Cupid's Kisses


 Bálint napra egy helyes Silkstone babát jelentettek meg. Gold label ritkaságú, de csak 5.000 darabot adtak ki belőle. Vagyis még közelebb áll a Platina Label kategóriához, mint az előző Fiorella. Valószínűleg azért mert Fan Club Exclusive. Tehát csak tagok rendelhették meg.

Piros-fehér ruhája egyértelműen az ünnepi színeket tükrözi. Nyakában egy arany nyaklánc szív medállal, amit akár az udvarlójától is kaphatott. A baba mellé mellékeltek parfümös üvegcsét, egy szív alakú csokis dobozt és egy retro képeslapot. Helyes kis összeállítás, bár az árát sokkalom a kivitelezés szegénysége mellett. Igaz, hogy néha a kevesebb több, mint ahogy a legújabb Bob Mackie tündérnél is látni fogjuk.

2 megjegyzés:

  1. Jajj, NE! Mocskos szemét leszek, nekem megvan ennek a fölsőnek a szabásmintája! És a szoknya se nagy bumm, csak a megfelelő anyag kell hozzá. Azért kíváncsi lennék, mennyiért vesztegetik őket? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, elég egyszerű, ahhoz képest hogy 75 dollár (17.500 Ft körül). Szerintem azért kerülhet ilyen sokba, mert tényleg csak pár darabot adtak ki belőle. El tudnám képzelni ezt az összeállítást egy sima játékbabához, ha már Halloweenkor is adtak ki többfélét...

      Törlés